Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Webbinarier från Internationella Handbollförbundet

Det Internationella Handbollförbundet (IHF) kommer att arrangera webbinarier med föreläsningar inom olika ämnen och områden under utbildningsveckor för tränare, domare och handbollsentusiaster med start kommande sommar.

IHF Education Weeks 2023 kommer att äga rum mellan maj och oktober med följande program:

Beachhandball 15-21 maj
Ledare/tränare och domare 10-16 juni
Barnhandboll 4-10 september
Ungdomstränare 18-24 september
Ledarskap 2-5 oktober
Rullstolshandboll 6-8 oktober

IHF meddelar vidare att:
Fullständiga program, inklusive länkar, tider och föreläsare, för varje evenemang kommer att kommuniceras inför de individuella utbildningsveckorna. Webinarierna kommer att hållas på engelska via Zoom med simultanöversättningar som erbjuds på spanska, franska och arabiska. Under seminarierna kommer deltagarna att kunna ställa frågor till föreläsarna via en chattfunktion.

 

Publicerad: 2023-04-05

Senast uppdaterad: 2023-04-05

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!